UW WOENSDAGAVOND OPVIJF


De eerste zonnestralen, het doet mij onmiddellijk hunkeren naar een terrasje aan de Graslei met mijn beste vriendinnen. Jammer genoeg zijn de drukke weken nog lang niet achter de rug, en is het telkens zoeken naar een gaatje in de agenda waarop er niet aan groepswerken moet gewerkt worden, boeken moeten gelezen worden of poëzie moet worden geanalyseerd. Dinsdagavond was er een moment waarop ik nog eens lekker kon ontspannen samen met een van mijn beste vriendinnen tijdens de avant-première van 2 nieuwe opVIJF programma's: All you need is Jani & Koppels.

Nippend van een glas cava en genietend van broodjes en quiches #nomnom nestelden we ons in een van de spierwitte zetels voor een avond puur genieten, verstand op 0. In All you need is Jani neemt Jani Kazaltzis je mee op datingtrip. Samen met Ilse Van Acker helpt hij hulpeloze vrijgezellen bij het vinden van de juiste look, de ultieme datingroutine en misschien wel de prins op het witte paard. Fijn om te kijken en leerrijk, wat wil een mens nog meer?
Ook het programma Koppels werd ons in avant-première voorgesteld. Denk: koppeltjes gezellig samen bij hen thuis in de zetel, keuvelend over hun relatie en seksleven. Af en toe gênant, maar vooral: grappig, romantisch en schattig. Er wordt gegooid met relatiestatistieken, zo hoef je je voortaan niet meer af te vragen of jij de enige bent die af en toe eens stiekem de gsm van je vriendje checkt (want 2 op de 5 vrouwen doet dat af en toe) of dat het wel normaal is dat je soms krokodillentraantjes huilt om iets van je vriend gedaan te krijgen (want dat doet maar liefst 28% van de vrouwen). Uw woensdagavond was nog nooit zo leuk.

All you need is Jani vanaf 12 maart, elke woensdag om 21u00 op VIJF
Koppels vanaf 12 maart, elke woensdag om 20u35 op VIJF
(bekijk hier de teasers)

xo.

PS: met de foto in de spiegel won ik samen met Charlotte een bon van ICI Paris XL die ons beiden een schoon roos lippenstiftje opbracht #happyhippos