FABRIKK


Driewerf hoera en proost op new kid on the blok FABRIKK! Cutie Eline (die je kent van On High Heels) stelde vrijdagavond haar eigen webshop voor, en dat in samenwerking met Cointreau én Bloomon. Dat het een heerlijke avond was, hoef ik je niet te vertellen.Fabrikk is dus het nieuwste project van bloggerbuddy Eline. Ik wist dat ze al een hele tijd met de idee speelde om een extra dimensie te geven aan haar blog, en dat heeft ze nu vertaald in een webshop! Het leuke aan deze online shop is dat je er vrijwel enkel merken vindt die moeilijk tot niet verkrijgbaar zijn in België. Zo staan onder andere Nanushka, Ganni en Anecdote op het lijstje. Merken van hoge kwaliteit die enkel überercoole stukken hebben. Alles wat je in de shop vindt, is zorgvuldig uitgekozen door Eline. 
Naast kledij kan je op Fabrikk ook leuke accessoires vinden. De kettingen van Sternum zijn daarbij mijn favorieten! Hoewel ook de shoe pins hoog op mijn verlanglijstje staan.

En om het dan nog nét iets persoonlijker te maken, krijg je van Eline bij elke aankoop ook nog een persoonlijk berichtje én een beetje stijladvies. Inspiratie voor outfits met jouw gloednieuwe stuk kan je op de blog van Fabrikk vinden. Geen excuus meer om fout gekleed door het leven te gaan. Merci Eline!  
 
Love, A.