WOLK 3D
There's a new kid on the block! WOLK is de naam van het brand new halskettingenmerk van de zusjes Van der Biest.  De twee Gentse studentes Karen en Jana Van der Biest maken sinds kort 3D geprinte minimalistische halskettingen in allerlei geometrische vormen, en eerlijk, het zijn echte statement pieces om verliefd op te worden. De kettingen van WOLK zijn trouwens niet enkel mooi, ze zijn ook nog eens compleet ecologisch verantwoord, het materiaal waaruit de kettingen worden gemaakt bestaat uit maïs en suikerriet en is 100% ecologisch afbreekbaar. Mode- én milieubewust dus. 

Naast de BASIC collectie (foto 3 en 4) lanceerden de dames gisteren ook hun nieuwe lente/zomercollectie CLR. (foto 1 en 2), iets kleiner dan de eerste collectie, maar minstens even arty. De kettingen zijn telkens opnieuw een mix van abstracte lijnen en geometrische vormen en kunnen in verschillende kleuren geprint worden (it's up to you!). Een statement piece van de hand van Karen en Jana steelt de show op een simpele blouse maar komt evengoed tot zijn recht op een leuke top met print. Classy of eerder urban? WOLK kan elke stijl aan.

Liefhebbers van echte Belgische minimalistic chique haasten zich nu (ja, nu!) naar www.wolk3D.be want tot zondag krijgen de snelle beslissers 10% korting op hun bestelling! Waar wacht je nog op? 
Een ketting koop je bij WOLK al voor €19,95, de de prijzen variëren tot €29,95. Get in touch met Karen en Jana via facebook en instagram.

xo