#GHENTSTORIES


JOEPIE Gent heeft er alweer een pareltje bij! Vanaf nu vrijdag 12 uur kunnen alle & Other Stories fans hun hartje ophalen in hun gloednieuw filiaal in de Veldstraat nummer 2. Gisterenavond opende de nieuwe Zweedse shop al heel eventjes de deuren voor een bende kijklustige en enthousiaste modefans waaronder ikzelf, een klein fotoverslag.Het iets luxueuzere zusje van H&M staat voor kwaliteit, vrouwelijkheid en klasse en is bovenal ook heel erg betaalbaar! Om even een idee te geven: ik kocht gisteren een kostuumbroek voor 55 euro en een bloesje voor 35 euro. Een leuke ketting heb je er al voor 12 euro en een nagellakje voor maar 7 euro, what are you waiting for?

De beauty collectie is op het gelijkvloers voor de kassa's te vinden, de schoenencorner (naast schoenen van eigen makelij ook Nike) vind je op de eerste verdieping en de kleding en accessoires zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping. De paskamers zijn op de eerste verdieping en worden professioneel in het oog gehouden door heel erg behulpzame verkoopsters die op de koop toe ook nog eens open staan voor een leuke babbel (thanks Stefanie en Violette!)

Last but not least nog even over de inrichting van de winkel zelf. In 1 woord? Gorgeous. Witte muren, plantjes en hier en daar een stukje marmer - can I live there please? De winkel doet mij onmiddellijk denken aan een gezellig ingericht atelier, zo eentje waarin de creativiteit werkelijk in de lucht hangt.

Ook zin gekregen om te shoppen? Schrijf dan nu in grote letters 13 maart om 12 in je agenda en shop 'till you drop. ENJOY!

Love, A.